CNG Port Kft.


2018.10.01.

Megnyílt a CNG Töltőállomás Kft. vecsési CNG kútja

Vecsési töltőállomásunk az Üllői út 812. szám alatt található, az AVIA kúton, a Liszt Ferenc Repülőtér szinte közvetlen szomszédságában. Ez az AVIA kút régóta közkedvelt az autósok körében: az alacsony árak, az udvarias kiszolgálás és a jó kávé együttese vonzza az autósokat.

Mostantól a benzin, gázolaj és LPG mellett CNG-t is tankolhatnak az autósok.

A töltőállomáson a CNG 305 Ft / kg áron kapható, de AVIA taxis kártya birtokosként 299 Ft / kg kedvezményes áron is tankolhat! AVIA taxis kártya igényelhető a helyszínen.

A kútoszlop az AVIA benzinkút bejáratához közelebbi esővédő alatt található, az LPG kútoszlop szomszédságában. Egyszerre két jármű tankolhat CNG-t, NGV1-es pisztolyokon keresztül. A tankolás gyors és problémamentes, köszönhetően az alábbiaknak:
  • Mindig megfelelő nyomás a 2800 literes tárolóban
  • A szárító technológia garantálja, hogy ne fagyjanak le a CNG-s rendszerek
  • A kútoszlop legnagyobb kapacitása (haszonjárművek és megfelelő szelepek esetén) akár 50 kg / perc is lehet

A technológia elsősorban német és új-zélandi komponensekre, alkatrészekre épül. Távfelügyeleti rendszerét cseh partner cégünk fejlesztette, és bátran állíthatjuk, hogy technológiailag kiemelkedő a piacon. Webes és mobil alkalmazásból folyamatosan nyomon követhető a töltőállomás minden fontos paramétere, biztosítva ezzel a folyamatos üzemet, megelőzve az esetlegesen felmerülő technikai hibákat.