Nagy töltőállomásokExtra nagy teljesítményű töltőállomásaink állandó, komoly igénybevételre, folyamatos üzemre vannak tervezve, igazi nyilvános CNG-"kikötők". Ezek a töltőállomások kisebb városok tömegközlekedését is képesek kiszolgálni önmagukban.eon_4.jpg

Opcionálisan kisebb teljesítményű tartalék kompresszort is tudunk beépíteni, amely a nagy kompresszor esetleges kiesésekor még képes ellátni CNG-vel a kritikus szolgálatásokat, például a menetrendszerinti buszközlekedést.

Ebben a töltőállomás-osztályban is a rendkívül megbízható Aspro kompresszorokat kínáljuk, 330 m3/h teljesítménytől felfelé.

Ajánlatunk része egy több mint 1000 m3-es kapacitású CNG tárolórendszer is, amelyet optimálisnak gondolunk az induláshoz. Ha azonban az igények ennél nagyobbak (komolyabb üzemanyag felvétel "csúcsidőben"), akkor a tárolók tovább bővíthetők.

Mivel azonban egy ilyen kategóriájú töltőállomás telepítését mindig nagy körültekintéssel kell végezni, megrendelőnkkel közösen méretezzük a tárolót a várható igényekhez igazodva. (Lásd még: töltőállomások méretezése)

A töltőállomást a neves új-zélandi gyártó, a Compac Laser márkájú dupla adagolójával szállítjuk, amely 50 kg/min átfolyó kapacitással rendelkezik, akár párhuzamosan is egy NGV1 és egy NGV2 csatlakozón keresztül.

Ezek a töltőállomások rendelhetők 2 vagy még több adagolóval, ami lehetővé teszi egyszerre kettőnél több jármű tankolását is.

Green Line IODM-70 CNG töltőállomás család, Aspro kompresszorokkalGreen Line IODM-70-4 és IODM 70-3 CNG töltőállomás adatlapja
Teljesítmény
600 m3/h
Villamos teljesímény
75kW, 400V
Bemeneti nyomás
3-19 bar
Kimeneti maximális nyomás
250 bar
Tároló kapacitás m3
1200 m3
Tároló kapacitás kg
840 kg
Adagolók száma
2 db
Adagoló szabványa
NGV1 vagy NGV2
Méretek
szabványos konténer: 2400 x 7500 x 2800 mm
Súly
5.500 kg + tárolók
Hány személygépkocsi vagy
kisáruszállító üzemeltethető róla?
300 felett

További töltőállomásaink:

Kis töltőállomások >>
Közepes töltőállomások >>
Nyilvános töltőállomások >>