Kisteljesítményű töltőállomásokKisteljesítményű töltőállomásaink 20 m3/h kapacitású kompresszorral rendelkeznek, amely lehetővé teszi akár egy kisebb autós flotta működtetését is. A töltőállomást minden komponensével együtt egy vasbeton épületbe építjük, amely egyben szállítható az üzemeltetés helyszínére. A vasbeton épület egyszerűbb, olcsóbb mint a fém konténer, és a berendezések lopás és vandalizmus elleni védelme is sokkal jobban biztosított. Blue Line 20 CNG töltőállomás

A tárolóegységeknek köszönhetően egyszerre maximum 30 kg CNG vételezhető 200 bar nyomáson (lásd még: töltőállomások méretezése). Naponta kb. 17 személygépkocsi tankolható tele földgázzal erről a töltőállomásról.

A Blue Line 20 közforgalomban nem működtethető, kifejlesztése során a 10-20 autót működtető vállalkozásokat céloztuk meg. A vállalaton belüli nyilvántartást, elszámolást segíti a beépített chipkártya-olvasó és a vezérlő számítógép. Az Interneten keresztül bármikor lekérdezhető számítógép nemcsak a töltőállomás állapotáról ad azonnali információkat, de a tankolások teljes nyilvántartása is megtekinthető, a cég gépkocsivezetőihez kötötten.

A Blue Line 20-at részletesen bemutató írásunkat itt olvashatja.

Blue Line 20 Comfort CNG töltőállomás - nyilvános működtetésűCNG töltőállomás adatlapja
Teljesítmény
20 m3/h
Villamos teljesímény
8,5 kW, 400V
Bemeneti nyomás
0,05-0,2 bar
Kimeneti maximális nyomás
250 bar
Tároló kapacitás m3
210
Tároló kapacitás kg
147
Adagolók száma
1 db
Adagoló szabványa
NGV1
Méretek
2980 x 2500 x 2300 mm
Súly
8100 kg
Hány személygépkocsi
vagy kisáruszállító üzemeltethető róla?
15

További töltőállomásaink:

Közepes töltőállomások >>
Nyilvános töltőállomások >>
Extra nagy teljesítményű nyilvános töltőállomások >>