Járműgyártók


Talán nem is gondolná a kedves olvasó, hogy saját kedvenc autójának valószínűleg létezik CNG-s változata is, amelyet a gyártó a lehető legnagyobb gondossággal készít, hogy a gázos üzemeltetés ne csak olcsó, de kényelmes és megbízható is legyen.

Az alábbiakban felsorolunk néhány olyan gyártót és típust, amelyek akár most is megrendelhetők. Igen, itt Magyarországon. A legtöbb gyártónak évtizedes tapasztalatai vannak a CNG-s modellek fejlesztésében, és százezerszámra adják el az ilyen autókat Nyugat-Európában, Ázsiában vagy Amerikában.

A járműveket kategóriákra bontottuk, hogy megkönnyítsük az eligazodást. Emiatt lehetséges, hogy egy-egy gyártó, kereskedő több helyen is szerepel. Minden modell mellett szerepel, hogy melyik kereskedőnél lehet megvásárolni.

Ha Ön gépjárműkereskedő, és szerepel a kínálatában CNG-s üzemű autó, akkor kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, és ajánlatát haladéktalanul szerepeltetni fogjuk itt, hogy megkönnyítsük a CNG iránt elkötelezett partnereink számára a választást.


Személygépkocsik

 

Kisáruszállítók

 

Buszok  


Teherautók