A TIGÁZ ajánlataA TIGÁZA Tigáz Csoport földgázelosztási és gázszolgáltatási tevékenységet végez Magyarország területének egyharmadán. A hajdúszoboszlói székhelyű Tigáz Zrt. méretét tekintve a legjelentősebb magyar gázszolgáltató társaság, amely egyre magasabb színvonalú szolgáltatást nyújt ügyfelei számára, jelentős hatást gyakorolva a gazdaságra és a foglalkoztatottságra egyaránt. Napjainkban több mint 33 ezer km hosszú elosztóhálózaton és csatlakozóvezetéken keresztül végez a társaság gázszolgáltatást, a hazai lakossági és közületi fogyasztók közel 35,4 százalékát ellátva.

Tulajdonosai közül legnagyobbak az olasz ENI csoport (50%) és a német RWE csoport (45%)

Az ENI, az RWE és a CNG technológiaAz olasz ENI csoport régóta a CNG technológia egyik élharcosa: mind odahaza Olaszországban, mind a világ más részein, ahol érdekeltségei vannak.

Az RWE csoport is a CNG nagy támogatói közé tartozik, ráadásul nemrégiben nyitották meg első töltőállomásukat Budapesten .

A CNG töltőállomások üzemeltetői számára speciális szolgáltatási csomag kídolgozásáért, kérem keressenek minket bizalommal.


Érdekel a többi gázszolgáltató csoport is >